To εντυπωσιακό ΤΜΑΧ '17 σε τρεις εκδόσεις!


To εντυπωσιακό ΤΜΑΧ 17 σε τρεις εκδόσεις!

Ένα νέο και ακόμη πιο σπορ ΤΜΑΧ έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα που το ίδιο έχει θέσει στην κατηγορία των maxi-scooter. Η δυναμική ανανέωση της εμφάνισης και το κορυφαίο φινίρισμα συνθέτουν ένα πολυτελές maxi-scooter που συναρπάζει. Το ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει νέα επίπεδα κρατήματος και απόλυτου ελέγχου, που είναι ακόμη πιο εμφανή όταν το ΤΜΑΧ βρίσκεται υπό κλίση.

Η πίσω ανάρτηση συνεργάζεται άψογα με το ανεστραμμένο πιρούνι και μαζί παρέχουν έλεγχο που μόνο μια σπορ μοτοσυκλέτα μπορεί να προσφέρει. Στον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα χωρούν με άνεση δύο ανοικτά κράνη jet και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το ΤΜΑΧ από τις μοτοσυκλέτες, που για τον ίδιο σκοπό πρέπει να εφοδιαστούν με κεντρική βαλίτσα. Το ΤΜΑΧ είναι το πρώτο μοντέλο ΥΑΜΑΗΑ με αυτόματη μετάδοσης κίνησης, το οποίο διαθέτει το προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου γκαζιού (Yamaha Chip Controlled Throttle YCC-T). Μια ακόμη καινοτομία αφορά και στην κορυφαίας τεχνολογίας οθόνη TFT, η οποία παρέχει δύο μετρητές ταξιδιού, ένδειξη κατανάλωσης καυσίμου και ένδειξη θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Η οθόνη παρέχει επίσης πληροφορίες για τον έλεγχο πρόσφυσης που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό του ΤΜΑΧ.

 

Η βασική έκδοση ΤΜΑΧ μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους άδειας οδήγησης Α2 και είναι ιδανική για όσους θέλουν τον βασικό κορμό για να δημιουργήσουν το όχημα των ονείρων τους, μέσα από την ευρεία γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, που έχει σχεδιάσει η ΥΑΜΑΗΑ, ειδικά για το ΤΜΑΧ.

Οι αναβάτες με σπορ προσανατολισμό θα ενθουσιαστούν με το ΤΜΑΧ SX, το οποίο διαθέτει διαφορετικούς τύπους οδήγησης κατ’ επιλογή και διατίθεται σε δικούς του δυναμικούς χρωματισμούς.

Για την απόλυτη έκφραση πολυτέλειας, το TMAX DX διαθέτει αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως είναι τα θερμαινόμενα γκριπ, η θερμαινόμενη σέλα, τα D-Modes και το Cruise Control.

 

TMAX SX SPORT

Αναζητάτε ακόμη καλύτερες επιδόσεις; Σας ενθουσιάζει η προοπτική μιας ακόμη πιο σπορ λειτουργίας αυτού του πολυτελούς maxi-scooter; Τότε το SX είναι η έκδοση που θα σας συναρπάσει. Τα διαθέσιμα στυλ οδήγησης (D-Mode) επιλέγονται από τον ίδιο τον αναβάτη και επιτρέπουν άμεση προσαρμογή σε σπορ λειτουργία, όταν το επιθυμεί. Σε πλήρη αρμονία με το νέο βελτιωμένο ελαφρύ πλαίσιο, το σύστημα επιτρέπει πλήρη αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων του ΤΜΑΧ. Η καμπύλη της ισχύος αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού, το οποίο βρίσκεται στο δεξί όργανο. Παράλληλα εμφανίζεται ο επιλεγμένος τύπος οδήγησης στην οθόνη TFT. Η Τ-Mode παρέχει μεγαλύτερη καμπύλη ισχύος και είναι κατάλληλη για απαιτητική κίνηση στο αστικό οδικό δίκτυο. Η S-Mode τροποποιεί την απόκριση στο γκάζι και προσφέρει την απόλυτη σπορ εμπειρία. Ο επιβλητικός χρωματισμός Liquid Darkness συνδυάζεται με χρυσό ανοδειωμένο μπροστινό σύστημα, ενώ ο σπορ χρωματισμός Matt Silver συνδυάζεται με μπλε λεπτομέρειες που αντηχούν το αγωνιστικό DNA της ΥΑΜΑΗΑ.       

 

TMAX DX LUXURY

Προσφέρει την απόλυτη ΤΜΑΧ εμπειρία και υπόσχεται υψηλά επίπεδα άνεσης και χρηστικότητας. Η λίστα των ειδικών χαρακτηριστικών του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η θερμαινόμενη σέλα και τα θερμαινόμενα γκριπ ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης DX, όπως και η ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση, αλλά και οι ειδικοί για την έκδοση DX χρωματισμοί. Οι τύποι οδήγησης κατ’ επιλογή επιτρέπουν επιλογή απόκρισης στο γκάζι, για σπορ οδήγηση ή για κίνηση στην πόλη. To cruise control μετατρέπει τα μεγάλα ταξίδια σε μια εύκολη και ξεκούραστη διαδικασία. Η λίστα ειδικών χαρακτηριστικών όμως δεν σταματά εδώ. Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί και ο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας ενισχύουν ακόμη περισσότερο την άνεση, τη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια. Όπως και για τη σπορ έκδοση, έτσι και για την DX, ο αναβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την ειδική εφαρμογή (My TMAX Connect app) για να προσθέσει λειτουργία δορυφορικής πλοήγησης στο ΤΜΑΧ του. Το DX είναι διαθέσιμο στους χρωματισμούς deep Phantom Blue και part-matt Liquid Darkness με χρυσό ανοδειωμένο μπροστινό σύστημα. 

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.