Σε πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση το νέο ΥΑΜΑΗΑ Crypton S στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας!


Σε πρώτη πανευρωπαϊκή παρουσίαση το νέο  ΥΑΜΑΗΑ Crypton S  στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας!

Η κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα παρουσιάσει σε πρώτη εμφάνιση στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας το νέο Crypton S! Τ’ όνομα Crypton έχει κλείσει πάνω από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα. Έχει συνδέσει τ’όνομά του με την αξιοπιστία, τις επιδόσεις, το design και την άψογη οδηγική συμπεριφορά. Το ολοκαίνουργιο, factory made EU4, Crypton S ήρθε και ξανασχεδιάζει την κατηγορία με μοντέρνα, δυναμική σχεδίαση, με έξτρα χώρους για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και επιδόσεις που κατακτούν την κατηγορία. Ήρθε για να κατακτήσει με άνεση την κορυφή!

ΕΞΤΡΑ ΧΩΡΟΙ / ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαθέτει χώρο κάτω από τη σέλα για μικροαντικείμενα καθώς και έξτρα χώρο στη ποδιά για τον καφέ, νερό ή ότι άλλο χρειαστεί να μεταφέρετε.

ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Με ανασχεδιασμένο κινητήρα που προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία, με μηδενικούς κραδασμούς και απίστευτη οικονομία, σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία της Yamaha, το νέο Crypton S προσφέρει την κορυφαία πρόταση.  

ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Με άψογα φρένα, μεγάλη ποδιά για προστασία από νερό και αέρα, με κορυφαίο κιβώτιο, η συμπεριφορά του Crypton S θα σας κάνει να το λατρέψετε.

CRYPTON DESIGN

Το ανασχεδιασμένο κοστούμι με την μεγαλύτερη ποδιά και το επιθετικό μούτρο προσφέρουν μία μοντέρνα εμφάνιση στο Crypton. Οι χρωματισμοί και τα αυτοκόλλητα έχουν σαφή καταβολή από την ιστορία του Crypton και συνδυάζονται άψογα με τη νέα μοντέρνα εμφάνιση.

Σε δύο χρώματα – μαύρο και άσπρο – και ελκυστική τιμή, το Crypton S έρχεται για να συνεχίσει την μοναδική επιτυχία των προκατόχων του!  

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.