Νέες Triumph Bonneville T100 και T100 Black


Νέες Triumph Bonneville T100 και T100 Black

Παρουσιάζουμε την κλασική Bonneville T100 και την στυλάτη T100. Με το διαχρονικό στυλ και τις χαρακτηριστικές πινελιές ενός μοτοσυκλετιστικού συμβόλου.

Εμπνευσμένα από την θρυλική Bonneville του '59, τα μοντέλα T100 έχουν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα που ενσωματώνει περισσότερο DNA από την αρχική Bonneville, σε συνδυασμό με πολλά από τα εκθαμβωτικά φινιρίσματα, χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες των μεγαλύτερων Bonneville T120 και T120 Black. Οι T100 προσφέρουν συναρπαστική απόδοση από τον υψηλής ροπής κιντητήρα Bonneville των 900κ.εκ., με μεγαλύτερη ροπή, καλύτερη οικονομία καυσίμου και πλούσια βαθιά χροιά ήχου εξάτμισης.

Το αφιερωμένο πλαίσιο και η ανάρτηση δουλεύουν μαζί για να προσφέρουν ομαλή οδήγηση, μαζί με εύκολη, ουδέτερη συμπεριφορά. Η διακριτική ενσωμάτωση της επικεντρωμένης στον αναβάτη τεχνολογίας με ABS, έλεγχο πρόσφυσης και υποβοηθούμενο συμπλέκτη δίνει επιπλέον επίπεδο άνεσης και ελέγχου. Η σειρά T100 είναι διαθέσιμη σε όμορφα κλασικά και στυλάτα χρώματα και υπάρχουν πάνω από 150 διαθέσιμα αξεσουάρ για να εξατομικεύσεις τη μοτοσυκλέτα σου.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.