Νέα Triumph Street Scrambler


Νέα Triumph Street Scrambler

Νέα Triumph Street Scrambler

Γεννημένη για ελευθερία και διασκέδαση - καλύτερη από κάθε άποψη. Έτοιμη για κάθε δρόμο.

Top of Form

Η ολοκαίνουργια Street Scrambler έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πιο επικεντρωμένο και όμορφο στυλ Scrambler, με μοναδικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες.

Μοιραζόμενη τις ίδιες μοντέρνες αρχές custom με την Street Twin, η νέα Street Scrambler διαθέτει την χαρακτηριστική σιλουέτα-σύμβολο Bonneville, συνδυασμένη με καθαρές γραμμές, ελάχιστα πλαστικά, μοντέρνα φινιρίσματα ένα υπέροχο ρεζερβουάρ.

Με σκοπό την ολοκλήρωση του ξεχωριστού στυλ, υπάρχει μία πλειάδα επικεντρωμένων scrambler χαρακτηριστικών, που περιλαμβάνει μία προσθαφαιρούμενη σέλα συναναβάτη και αλουμινένια σχάρα, αφαιρούμενα μαρσπιέ συναναβάτη και βάσεις, εμπρός μαρσπιέ στυλ adventure και ποδιά κινητήρα.

Το ειδικό νέο πλαίσιο διαθέτει μακρύτερα αμορτισέρ πίσω, έναν εμπρός τροχό 19 ιντσών, φαρδύ τιμόνι και χαμηλό ύψος σέλας. Εξοπλισμένη με ελαστικά Metzeler Tourance, η νέα Street Scrambler είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει πραγματικές δυνατότητες και έλεγχο σε κάθε τύπο δρόμου.

Έτοιμη για εξατομίκευση, μπορείς να διαλέξεις πάνω από 150 αξεσουάρ για να προσθέσεις ακόμη περισσότερο χαρακτήρα και στυλ εκτός δρόμου.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.