Η νέα, εμβληματική Kawasaki Z900RS στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας


Η νέα, εμβληματική Kawasaki Z900RS στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Η μοναδική modern classic Z900RS, φόρος τιμής στην θρυλική Kawasaki Ζ1 900 που σημάδεψε την ιστορία της μοτοσυκλέτας, σας περιμένει να τη θαυμάσετε από κοντά.

Η νέα Z900RS αναβιώνει με ευλάβεια το πνεύμα και το διαχρονικό στυλ της Ζ1, ενσωματώνοντας κλασικά στοιχεία, από το εμβληματικό ρεζερβουάρ «δάκρυ» και το στρογγυλό προβολέα έως την εμφάνιση του κινητήρα και τα υψηλής ποιότητας λογότυπα. Ο βαθύς, απολαυστικός ήχος της νεορετρό εξάτμισης, διαμορφωμένος με ειδική ηχητική έρευνα, φέρει τη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Ταυτόχρονα, η Z900RS συνδυάζει το κλασικό στυλ με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές που προσφέρουν στον αναβάτη την οδηγική συμπεριφορά, την ασφάλεια και την άνεση που περιμένει από μια μοτοσυκλέτα του σήμερα: ισχυρό υδρόψυκτο, injection, τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, Traction Control, πλήρη LED φωτισμό, ακτινικές δαγκάνες φρένου, συμπλέκτη Assist & Slipper, πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και οριζόντια πίσω ανάρτηση με μοχλικό.

Με εξαιρετικό φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια, η νέα Z900RS είναι διαθέσιμη σε τρεις ξεχωριστούς χρωματισμούς: Μαύρο, Πράσινο Ματ και Καφέ/Πορτοκαλί.

Η έκδοση Cafe που συμπληρώνει τη σειρά Z900RS της Kawasaki, απογειώνει τη Retro Sport αισθητική. Με Vintage Lime Green χρωματισμό και λευκά γραφικά, bikini fairing, café racer σέλα, χαμηλότερο τιμόνι σε στυλ drop και πιο sport θέση οδήγησης, η Z900RS CAFE θα ενθουσιάσει τους νοσταλγούς του παρελθόντος.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.