MOTO GUZZI V7 III - ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 2018


MOTO GUZZI V7 III - ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 2018

Το V7 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πασίγνωστα μοντέλα της Moto Guzzi. Αυτή η δόξα που απολαμβάνει το μοντέλο παγκοσμίως οφείλεται στην ικανότητά του να παραμένει πιστό στις προσδοκίες του κοινού και στη φήμη της θρυλικής μάρκας Moto Guzzi. Από το 1967 που πωλήθηκαν τα πρώτα κομμάτια στην Ιταλία, το V7 αποτελεί τον πυλώνα της γκάμας προϊόντων και αντιπροσωπεύει την υπεροχή των ιταλικών μοτοσυκλετών, ξεχωρίζοντας με τις δυνατότητες και τον σχεδιασμό του και κατακτώντας ένα άκρως διαφοροποιημένο και ποικιλόμορφο κοινό.

Πενήντα χρόνια μετά, η Moto Guzzi παρουσιάζει την τρίτη πράξη του πρώτου έργου της: V7 III. Η κυκλοφορία αυτής της τόσο διάσημης μοτοσυκλέτας με την πολύ πλούσια κληρονομιά και την τεράστια επιτυχία σε νέα έκδοση είναι μία από τις δυσκολότερες προκλήσεις, δεδομένου ότι το V7, που είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από το 2009, αποτελεί το βασικό μοντέλο της Moto Guzzi και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, κυρίως σε νέα άτομα που ανυπομονούν να γίνουν οι περήφανοι ιδιοκτήτες μιας από τις πιο εμβληματικές μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί στο Mandello del Lario. Το V7 III είναι το αποτέλεσμα του σύγχρονου πάθους και θάρρους της Moto Guzzi, που αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα ικανή να ανανεώσει το κορυφαίο προϊόν της, αφήνοντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά του, δύο αξίες προορισμένες να αντέξουν τη φθορά του χρόνου.

Για το 2018 η οικογένεια V7 III μεγαλώνει με τις νέες ειδικές εκδόσεις Carbon, Rough και Milan, ένας φόρος τιμής της Moto Guzzi στην τέχνη της εξατομίκευσης. Διακρίνονται από τη διαφορετική εμφάνιση, που επιτεύχθηκε εφαρμόζοντας με αυθεντικότητα και τεχνική ικανότητα μια σειρά από ειδικά μέρη υψηλής ποιότητας, ικανά να προσδώσουν σε κάθε μοτοσυκλέτα διαφορετική χροιά και μοναδικό χαρακτήρα.

Η V7 III Carbon (σε περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση) εξυμνεί την εξατομίκευση με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της, εμπλουτίζοντας το γνήσιο στυλ V7 με την πολύτιμη και σύγχρονη ποιότητα πολλών μερών από ανθρακόνημα, καθώς και ένα πλήθος άλλων λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, όπως οι κεφαλές του κινητήρα, οι ραφές της νέας σέλας από υλικό Alcantara και η δαγκάνα Brembo του μπροστινού φρένου.

Η V7 III Rough ξεχωρίζει από τους ακτινωτούς τροχούς με τα ελαστικά με τακούνια και τις πολυάριθμες λεπτομέρειες που της χαρίζουν ένα πιο ακατέργαστο στυλ. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με την αποκλειστική σέλα με ραφές και ιμάντα συγκράτησης συνεπιβάτη και το ζεύγος των αλουμινένιων πλευρικών καπακιών.

Η V7 III Milano διακρίνεται για το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο στυλ της και τον πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με διπλό κυκλικό καντράν, εξατμίσεις χρωμίου και χειρολαβή συνεπιβάτη. Ξεχωρίζει χάρη στα φωτεινά χρώματα του ρεζερβουάρ και τους ακτινωτούς τροχούς, που προσδίδουν πιο σύγχρονη εμφάνιση. Ο βασικός εξοπλισμός ολοκληρώνεται με πολύτιμες λεπτομέρειες, όπως τα φτερά και τα πλευρικά καπάκια από αλουμίνιο.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.