Kawasaki Ninja ZX-10R SΕ


Kawasaki Ninja ZX-10R SΕ

Στα χέρια του Jonathan Rea, η Ninja ZX-10RR κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2017. Τώρα, η καθαρά αγωνιστική Ninja ZX-10RR και η standard Ninja ZX-10R συνοδεύονται από μια νέα, κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση, τη Ninja ZX-10R SE, την πρώτη μοτοσυκλέτα της Kawasaki με ηλεκτρονικές ημι-ενεργητικές αναρτήσεις.

Η Ninja ZX-10R SE είναι εξοπλισμένη με το νέο, υψηλών προδιαγραφών σύστημα Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενων Αναρτήσεων της Kawasaki (KECS), σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Showa. Με ενσωματωμένους αισθητήρες, ρυθμιστικές βαλβίδες solenoid και εξειδικευμένο εγκέφαλο (ECU) αναρτήσεων, οι ημι-ενεργητικές αναρτήσεις αναπροσαρμόζονται κάθε στιγμή στις οδηγικές συνθήκες, τις ενέργειες του αναβάτη και τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, προσφέροντας άνεση στο δρόμο και πολύ καλό κράτημα στην πίστα.

Ο χρόνος πληροφόρησης και αντίδρασης του συστήματος είναι ασυναγώνιστος. Με ταχύτητα ανανέωσης των δεδομένων και προσαρμογής 1 millisecond, πολύ πιο γρήγορη από ανταγωνιστικά συστήματα, ο συνδυασμός των προηγμένων αναρτήσεων της Showa με την τεχνογνωσία της Kawasaki στα ηλεκτρονικά βοηθήματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο την τεχνολογία αναρτήσεων στις μοτοσυκλέτες.

Το high-tech πακέτο της Ninja ZX-10R SE συμπληρώνουν το up and down Quick Shifter, οι ελαφριές, σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες Marchesini, καθώς και ο Μαύρος/Γκρι χρωματισμός με μοντέρνα γραφικά.  

Η πρωτοποριακή Ninja ZX-10R SE θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.