Kawasaki Ninja 400


Kawasaki Ninja 400

Η Kawasaki παρουσιάζει τη νέα κυρίαρχο στην κατηγορία των entry-level sport μοτοσυκλετών.

Εμπνευσμένη σχεδιαστικά από τη ναυαρχίδα της Kawasaki Ninja H2, η νέα Ninja 400 διαθέτει επιβλητική supersport εμφάνιση. Το αεροδυναμικό fairing προσφέρει μεγάλη προστασία από τον αέρα και δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης σε κυβισμό μοτοσυκλέτας, τραβώντας τα βλέμματα στο δρόμο. Οι αιχμηροί, διπλοί LED προβολείς τονίζουν τον επιθετικό sport χαρακτήρα της Ninja 400.

Ο νέος, compact κινητήρας 399cc προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις (45 PS), με γραμμική παροχή ισχύος και μεγάλη ροπή στις χαμηλές στροφές. O Συμπλέκτης Assist & Slipper χαρίζει ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα και μειώνει την ολίσθηση του τροχού σε απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Χάρη στο νέο, ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το συνολικό βάρος είναι μειωμένο σε σχέση με την προκάτοχο Ninja 300, στα 168 kg, βελτιώνοντας αισθητά το χειρισμό και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας. Εξοπλισμένη με πιο ισχυρά φρένα (με δίσκο 310mm εμπρός και την πιο compact μονάδα ABS της Nissin) και αναθεωρημένες αναρτήσεις, η νέα Ninja 400 ανεβάζει το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

Η φιλική προς τον αναβάτη εργονομία, με χαμηλό ύψος σέλας (785mm) και φυσική θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου (4,1 l / 100 km), προσδίδουν στη Ninja 400 χρηστικότητα και άνεση για την καθημερινή μετακίνηση.

Η νέα, συναρπαστική Ninja 400 σας περιμένει να την ανακαλύψετε από κοντά στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.