ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ MONSTER ENERGY MOTO GP ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ MONSTER ENERGY MOTO GP ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ

Facebook Διαγωνισμός: 
Η 'Εκθεση Μοτοσυκλέτας και το MonsterEnergy σε στέλνουν στο Monster Energy Moto GP της Καταλονίας [15-17 Ιουνίου]
Πες μας με ποιόν θα πας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 και διεκδίκησε το ταξίδι για το Moto GP της Καταλονίας για 2 άτομα.
Κάνε mention σε comment 3 φίλους σου και μπες στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο!

Διάρκεια Διαγωνισμού 16/4-20/4 21:00
Πάρε μέρος: εδώ

 

OΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Η εταιρεία με την επωνυμία «ALBATROS SINGLE IKE», με έδρα την Λ.Αρτέμιδος 112, 19016 Αρτέμιδα, (εφεξής η «Εταιρεία») διοργανώνει έναν online (διαδικτυακό) διαγωνισμό με την ειδική σήμανση «ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ MONSTER ENERGY MOTO GP της Καταλονίας»,  μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/ekthesimotosikletas στο Facebook, για όλους τους χρήστες της εν λόγω διαδικτυακής κοινότητας (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους κάτωθι όρους:

1.Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μόνιμοι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας και άνω των 18 ετών.

2.Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Εταιρείας και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

3.Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 16 Απριλίου 2018  έως τις 20 Απριλίου 2018  (ώρα 21:00 μμ).

4.Συμμετοχή στο διαγωνισμό :

Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στους ανωτέρω όρους 1 και 2 , κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οποιοσδήποτε διατηρεί ενεργό λογαριασμό («account») στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» (υπό την διεύθυνση «www.facebook.com») μπορεί να συμμετέχει στο Διαγωνισμό και να μπει σε κλήρωση για να κερδίσει το  δώρο της ενέργειας, κάνοντας αναφορά (mention) σε ένα ή περισσότερους “φίλους του” (χρήστες του Facebook) με τους οποίους θα ήθελε να επισκεφτεί την έκθεση μοτοσικλέτας κάτω από την ανάρτηση που αφορά στο διαγωνισμό. To κείμενο που θα αναρτηθεί και σηματοδοτεί την έναρξη του διαγωνισμού, είναι το εξής:

“Διαγωνισμός: 

Η #ekthesimotosikletas2018 και το Monster Energy σε στέλνουν στο Monster Energy Moto GP της Καταλονίας [15-17 Ιουνίου]

Πες μας με ποιόν θα πας στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 και διεκδίκησε το ταξίδι στον αγώνα Moto GP της Καταλονίας για 2 άτομα.

Κάνε mention σε comment 3 φίλους σου και μπες στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο!.”

5. Οι συμμετέχοντες που επικοινωνούν ελλιπή, λανθασμένα, άσεμνα ή προσβλητικά στοιχεία θα αποκλείονται από το Διαγωνισμό.

6.Η κλήρωση που θα αποδώσει τo  δώρo του διαγωνισμού θα είναι μία και θα πραγματοποιηθεί, με επιμέλεια της Eταιρείας , μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, ήτοι στις  22 Απριλίου 2018 , ώρα 17:00μμ, στο χώρο διεξαγωγής της Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 ( Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας –Ελληνικό). Από την ίδια κλήρωση θα προκύψουν και 5 αναπληρωματικοί νικητές.

7. Κάθε συμμετέχων (χρήστης που διατηρεί ενεργό λογαριασμό - «account») στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook») έχει την δυνατότητα απεριόριστων συμμετοχών στην κλήρωση.  Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα μόνο μίας νίκης.

8.Δώρα: 

Ένας (1) νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει ένα (1)  ταξίδι για 2 άτομα στο Moto GP της Καταλονίας.

Το δώρο περιλαμβάνει:

  • 2 Εισιτήρια για τον αγώνα του Moto GP στην Καταλονία
  • Φιλοξενία στο Monster Energy Rig στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα
  • Διαμονή για 4 νύχτες με πρωινό για 2 άτομα σε ξενοδοχείο. Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει αποκλειστικά από την «Εταιρεία» με βάση τη διαθεσιμότητα κατά τη χρονική περίοδο διαξαγωγής του αγώνα.
  • 2 Aεροπορικά εισιτήρια economy μετ’ επιστροφής από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Οι κρατήσεις των εισιτηρίων θα γίνουν αποκλειστικά από την «Εταιρεία» με βάση τη διαθεσιμότητα κατά τη χρονική περίοδο διαξαγωγής του αγώνα
  • Μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και από και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, για όλες τις ημέρες της εκδήλωσης . Το πρόγραμμα και ο τρόπος των μεταφορών θα καθορίζεται από την «Εταιρεία».

9.Τα ονόματα των νικητών - βασικού και αναπληρωματικών - που θα προκύψουν μετά την κλήρωση,  θα αναρτηθούν έως την 29η Απριλίου 2018 σε ειδικό χώρο της ιστοσελίδας.   https://www.facebook.com/pg/ekthesimotosikletas , όπου θα βρίσκονται ήδη αναρτημένοι οι Όροι Συμμετοχής (note) και  θα παραμείνουν αναρτημένα για 14 εργάσιμες ημέρες. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες ανεπιφύλακτα συναινούν και αποδέχονται την δημοσίευση των ονομασιών χρήστη που διατηρούν στο Facebook (facebook usernames), μέσω της ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα (https://www.facebook.com/pg/ekthesimotosikletas) σε περίπτωση που αναδειχθούν νικητές.

10.Η ενημέρωση των νικητών θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο:

-Την ημέρα  ανακοίνωσης των νικητών, θα ανέβει σχετικό post, το οποίο θα εμφανιστεί στη σελίδα του κάθε χρήστη με την μορφή ειδοποίησης (notification).

-Το συγκεκριμένο post θα καλεί το νικητή και τους αναπληρωματικούς να στείλουν προσωπικό μήνυμα στη σελίδα EKTHESI MOTOSIKLETAS (inbox message) με το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

-Στη συνέχεια, αφού οι χρήστες αποστείλουν το τηλέφωνο επικοινωνίας τους, η Eταιρεία αναλαμβάνει την τηλεφωνική επικοινωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνεται επιβεβαίωση των στοιχείων των νικητών και ενημέρωση για την παράδοση του δώρου τους.

11. Το κάθε φυσικό πρόσωπο δικαιούται μόνο ένα δώρο, ακόμα και αν διατηρεί περισσότερους ενεργούς λογαριασμούς στο Facebook (και ως εκ τούτου πολλαπλά user names) και έχει κληρωθεί ως νικητής ή αναπληρωματικός με διαφορετικά user names.

12.Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή και ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως.

13.Η διαδικασία απόδοσης των δώρων θα υλοποιηθεί από την Εταιρεία, και θα πραγματοποιηθεί σε συνεννόηση με τον νικητή.

14.Η παραλαβή του δώρου θα προϋποθέτει την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου εγγράφου ταυτοπροσωπίας, ούτως ώστε κατά τη παραλαβή να γίνεται άμεση αντιστοίχιση με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την τηλεφωνική επικοινωνία - τηλεφωνικό κέντρο. Σε αντίθετη περίπτωση η παράδοση του δώρου δε θα πραγματοποιείται και το δώρο θα αποδίδεται σε αναπληρωματικό νικητή.

15.Σε περίπτωση που ο συμμετέχων κερδίσει, αλλά δεν ανταποκριθεί στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων του μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ανάρτηση του ονόματός του στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/pg/ekthesimotosikletas , ο νικητής χάνει το δικαίωμα να ζητήσει το δώρο του, και αυτό θα διατίθεται κατά την ίδια διαδικασία στον αναπληρωματικό νικητή.

16.Οι μοναδικές πληροφορίες που απαιτούνται για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι η αναφορά (mention) σε κάποιο φίλο ή φίλους του συμμετέχοντα κάτω από την ειδική ανάρτηση του διαγωνισμού.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή υλικό παρασχεθεί από τους συμμετέχοντες μέσω της σελίδας στο Facebook (https://www.facebook.com/pg/ekthesimotosikletas) , οποιασδήποτε υπηρεσίας της, μέσω email, τηλεφώνου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θεωρείται απόρρητου, ευαίσθητου, προσωπικού ή αποκλειστικού χαρακτήρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από  την Εταιρεία, χωρίς να υποχρεούται στην τήρηση οποιασδήποτε προηγούμενης ενημέρωσης ή συναίνεσης και χωρίς να υποχρεούται στην καταβολή οποιαδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

17.Η Διοργανώτρια Εταιρεία θα τηρήσει αρχείο με τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού (εφεξής το Αρχείο), μόνο για τις ανάγκες απόδοσης του δώρου. Μετά το πέρας της παράδοσής του, τα στοιχεία θα διαγραφούν.

18.Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει αυτομάτως και την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον κάθε συμμετέχοντα των ανωτέρω όρων συμμετοχής καθώς και την χρήση των προσωπικών του δεδομένων που θα συλλεχθούν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού με τους όρους που περιγράφονται ανωτέρω στην παρ.9, 10, 13, 16 και 17.

19.Η Διοργανώτρια Εταιρεία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των όρων, αναβολής ή ακύρωσης του Διαγωνισμού για σπουδαίο λόγο. Ως  σπουδαίος λόγος μπορεί να θεωρηθεί η περίπτωση παρεμπόδισης του Διαγωνισμού λόγω υπαιτιότητας τρίτων ή η περίπτωση σφαλμάτων στα μέσα που χρησιμοποιούνται για την προώθηση του Διαγωνισμού ή παραβίαση των κανόνων συμμετοχής από συμμετέχοντες σε βαθμό που να παρεμποδίζεται η διενέργεια του Διαγωνισμού.

20.Στις περιπτώσεις αυτές Διοργανώτρια Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της διοργανώτριας Εταιρίας, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν την  συνέχιση του Διαγωνισμού ή  οποιαδήποτε αποζημίωση.

21. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει τα  τεχνικά μέσα που το Facebook προσφέρει. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια Εταιρία δεν ευθύνεται για οιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Τέλος, η Διοργανώτρια Εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook, στη σελίδα “https://www.facebook.com/pg/ekthesimotosikletas”, με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του Διαγωνισμού.

22.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό, ο χρήστης μπορεί να καλέσει στο 2294 115125  Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10:00 – 17:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

23.Εφαρμοστέο δίκαιο για την παρούσα διοργάνωση προώθησης προϊόντων και τους παρόντες όρους θα είναι το Ελληνικό και αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

 

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.