Aprilia RX και SX


Aprilia RX και SX

Διάδοχοι τις επιτυχημένης ιστορίας της Aprilia στους αγώνες, οι νέες προτάσεις στην οικογένεια εκτός δρόμου συνδυάζουν το τεχνολογικό περιεχόμενο της παράδοσης της Aprilia με μια προκλητική εμφάνιση. Εφοδιασμένες με ισχυρούς και καθαρούς κινητήρες, θα διατίθενται σε πέντε μοντέλα και δύο κυβισμούς.

Οι νέες Aprilia RX 125 και SX 125 έχουν κοινά χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά τη δομή, το πλαίσιο, τον κινητήρα και τις αναρτήσεις, αλλά καθεμία έχει διακριτό χαρακτήρα. Οι τροχοί 17” με τα σπορ ελαστικά καθιστούν την SX μία από τις πιο αποτελεσματικές μοτοσυκλέτες 125cc σε μικτές διαδρομές. Ελαφριά και γρήγορη, καταφέρνει να προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Η Aprilia RX 125 είναι η ιδανική επιλογή για διασκέδαση σε off road διαδρομές. Αμφότερες είναι εξοπλισμένες με εκλεπτυσμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc, έναν τετράχρονο κινητήρα τον οποίο η Aprilia πέτυχε να βελτιώσει περαιτέρω ώστε να πληροί το αυστηρό πρότυπο Euro 4 χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις ή την οδηγική απόλαυση. Με την υψηλή απόδοση και την αυξημένη ασφάλειά τους, οι RX και SX είναι εξοπλισμένες με προηγμένες αναρτήσεις και ένα νέο σύστημα πέδησης ABS με σύστημα αποτροπής ανύψωσης του πίσω τροχού, το οποίο εγγυάται ακρίβεια και ολικό έλεγχο πέδησης και προσαρμόζει την ανύψωση του πίσω τροχού στο βίαιο φρενάρισμα.

Τα τρία μοντέλα 50cc, SX, SX Factory και RX Factory είναι εξοπλισμένα με έναν δίχρονο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα Euro 4, με εισαγωγή reed. Αυτός ο τελευταίας γενιάς κινητήρας διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο της βαλβίδας εξαγωγής και τριοδικό καταλυτικό μετατροπέα για να διασφαλίζει πάντα τον έλεγχο των εκπομπών και επιδόσεις. Κοινό και για τις τρεις εκδόσεις είναι επίσης το περιμετρικό πλαίσιο από υψηλής αντοχής χάλυβα, βαμμένο με αυθεντικό ασημί χρώμα, η γυαλιστερή εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα, καθαρά αγωνιστικής έμπνευσης, και τα νέα ψηφιακά όργανα.

Copyright © Ekthesimotosikletas.gr - All rights reserved.